Objectius de la jornada in'19

Lloc de la Jornada

Programa

Butlleta d'inscripció

in19

 Tecnologia

  Innovació= Projecció

Infermera

+

Dimecres, 20 de novembre

de 2019, de 8.30 a 14.00 h

VíDEO

DIRECTE JORNADA

EN STREAMING

Històricament ens hem identificat amb l’esperit de la Florence Nightingale, des de llavors la infermera ha evolucionat de la mà dels avenços i els coneixements humans més profunds.

Actualment, seguint aquest esperit, les infermeres també estem liderant la professió des de la tecnologia i la innovació.

En aquests moments, no podem obviar que les tecnologies han anat guanyant terreny a les nostres vides i que hi són molt presents. Per això, la Jornada in’19 és una gran oportunitat per a conèixer aquest sector. Et volem mostrar les oportunitats que ens aporten les noves tecnologies, i com s’està treballant amb elles.

 

Amb aquest objectiu, t’oferim una jornada molt dinàmica on et mostrarem recursos d’apoderament des de la vivencialitat, on et presentarem l’experiència d’infermeres creadores d’aplicacions i de professionals que,

gràcies a les tecnologies, han trobat una manera de projectar la nostra tasca infermera des de la humanització de les cures.

Esperem sorprendre’t amb la presentació de novetats en el sector infermer, així com de moments màgics. Pots participar apropant-te a gaudir-les amb nosaltres i també podràs seguir-nos per streaming.

 

 

AUDITORI ESPAI CAIXA

Plaça Poeta Marquina · Girona

8.30 - 8.45 h

Benvinguda i recollida de documentació

 

8.45 - 8.50 h

Inauguració: A càrrec del Sr. Miquel Carreras i Massanet, Gerent de la Regió Sanitària Girona i la Sra. Alícia Rey i Miguel, Presidenta del COIGI

 

8.50 - 9.10 h

Entrega de premis i presentació del treball guanyador del premi Màster Promoció de la Salut 2018

 

9.10 - 10.00 h

Conferència inaugural a càrrec Sr. Ramon Maspons, Chief Innovatin Officer (CINO). Agency for Health Quality and Assessment. AquAS. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya.

Modera: Sra. Alícia Rey, Presidenta.

 

10.00 - 10.50 h

Taula 1: Tecnologia

• Aplicació de la Tecnologia 3D en la pràctica infermera. Ponent: Sra. Neus Domènech, membre de la Comissió col·legial de TICS.

• “Telemedicina i xatbot en cirurgia major ambulatòria”. Ponent: Sra. Laura Adan, (Infermera CMA) Meritxell Davins, (Responsable eHealth i Innovació) Consorci Sanitari Integral.

El camí de la robòtica social assistencial. Ponent: Sra. Núria Infiesta, COO & Founder en Mifisionline i Yasyst Robotics. Modera: Sra. Carme Pastor, Vocal 6a COIGI.

 

10.50-11.00 h

Torn obert de paraules

 

11.00 - 11.30 h

 

Esmorzar

 

11.30 - 12.30 h

Taula 2: Innovació

 

• Presentació d’una APP deseguiment de la higiene de mans. Ponent: Sra. Dolors Domènech, Infermera referent de Prevenció i Control d’Infeccions i creadora de l’APP.

• Comunicació alternativa. Ponents: Sr. Aziz El Kadaoui i Sra. Begoña Maceiras, Infermers de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

• La simulació: Innovació en la formació. Ponent: Sra. Àngels Bonet, Infermera i Llevadora desala de parts d’Althaya Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Xarxa Hospitalària Universitària. Modera: Sra. Natalia Samper, Vocal 7a COIGI.

 

12.30 - 12.45 h

Torn obert de paraules

 

12.45 -13.15 h

Espectacle màgic amb el mag Isaac

 

13.15-14.00 h

Assemblea general

 

 

 •  

  Jornada gratuïta. Per motius d’organització i aforament les places es limitaran a 130. És per aquest motiu que us preguem que confirmeu la vostra assistència abans del 19 de novembre de 2019 a l’adreça gicoi@coigi.cat.

  L’assignació de places es farà per rigorós ordre d’inscripció. També us podeu inscriure a través del formulari interactiu que trobareu a la pàgina web de l’in’19: www.coigi.cat/in19

  Enviando formulario...

  El servidor ha detectado un error.

  Formulario recibido.

  *Camps Obligatoris

Edifici Fòrum C. Albereda, 3-5 3r. de Girona • (CP 17004) • Tels. 972 20 40 61 i 972 20 15 04 - Fax 972 21 30 08